Bicicletă de cicloturism extrem de la Cinelli 01

Cine-ar fi crezut că Cinelli vor fabrica o bicicletă modernă de cicloturism? Specialiştii cursierelor au decis să faca o mică schimbare şi să producă ceva nou şi unic. Astfel a luat naştere Hobootleg Geo, o bicicletă pentru cicloturism extrem.

Noua bicicleta de la Cinelli este o combinatie intre touring si MTB. Cadrul de otel are o geometrie moderna si sportiva cu o furca lunga suspension corrected. Tevile din otel Columbus Cromor au fost tratate anticoroziune si pe exterior si pe interior. O astfel de bicicleta tine o viata!

Bicicletă de cicloturism extrem de la Cinelli 02

Rotile de 27.5″ sunt incaltate cu anvelope late, cu crampoane marunte, bune pentru orice drum. Franele disc BB7 sunt simple, eficiente si usor de reglat. Standardul 650B nu este o alegere prea fericita pentru o bicicleta de cicloturism. Daca ajungi intr-un tinut mai indepratat s-ar putea sa ai mari probleme cu gasirea unor anvelope sau jante de schimb.

Bicicletă de cicloturism extrem de la Cinelli 03

Echiparea este decenta, cu transmisie Sram X5 2×10, angrenaj FSA Comet 26-39, butuci Sram, jante Alex si anvelope Continental. Are si mansoane Ergon ce suplinesc partial lipsa unei furci cu suspensie. Nici piese pentru 10 viteze nu prea se gasesc in tarile mai indepartate.

Bicicletă de cicloturism extrem de la Cinelli 04

Furca si cadrul prezinta elemente reflectorizante, foarte utile in plimbarile nocturne. Suportul de pe bratul furcii este pentru depozitarea spitelor de rezerva. Furca este suficient de cracanata pentru anvelope de pana la 2 inch.

Bicicletă de cicloturism extrem de la Cinelli 05

Pe bicicleta se pot monta cinci bidoane pentru apa, trei pe cadru si doua pe furca. De asemeni sunt prezente gauri filetate pentru aripi si portbagaje, atat pe spate cat si pe faţă.

Bicicletă de cicloturism extrem de la Cinelli 06

Bicicleta completa cantareste 12,9 kg cu tot cu pedalele Welgo. Pretul este de 1950 de dolari, fara bagajele din imagine, fara aripi, portbagaje si alte accesorii.

Bicicletă de cicloturism extrem de la Cinelli 07

Sursa: BikeRumor

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.