Endura fabrică bazoane pentru diferite tipuri de şa 1

Bazoanele pantalonilor de ciclism au diferite forme şi lăţimi, si uneori nu se potrivesc cum trebuie. Dacă şaua e mai lată sau mai îngustă decât bazonul pot apărea puncte de presiune asupra bazinului. E greu să găseşti combinaţia potrivită, dar iată că cineva s-a gândit la asta.

C

Endura a lansat o noua gama de pantaloni de ciclism ce se fabrica cu trei dimensiuni diferite de bazon. Pantalonii numiti FS260-Pro SL au fost realizati in colaborare cu echipa Movistar si cu ajutorul sistemului de masurare a presiunii GebioMized. Un tabel detaliat a fost realizat pentru a ajuta orice ciclist sa-si aleaga bazonul ideal.

Endura fabrică bazoane pentru diferite tipuri de şa 3

Fiecare marime de pantaloni se fabrica cu trei bazoane diferite, ingust, normal si lat. In functie de latimea şeii folosite se alege bazonul potrivit. Astfel bazinul va fi ferit de puntele de presiune dureroase ce pot aparea datorita bazoanelor nepotrivite.  De asemeni fiecare marime de pantaloni are doua lungimi ale cracului pentru a multumi si pe cei cu picioare lungi si pe cei cu picioare scurte.

Endura-fabrică-bazoane-pentru-diferite-tipuri-de-şa-04

Pantalonii sunt fabricati din Italian Power Lycra cu tehnologiile Coldback si UPF 50+ ce mentin pielea uscata si racoroasa. Bazonul numit Continuously Variable Profile 700 se ridica la cele mai inalte standarde iar bretelele sunt fabricate din plasa 3D.

Endura fabrică bazoane pentru diferite tipuri de şa 5

Calitatea superioara a produselor Endura se reflecta automat in pretul lor. Orice pereche de pantaloni, indiferent de marime, costa 170 de dolari.

2 COMMENTS

  1. Recent am cumparat un costum SIDI pt. vara, nou-nout, cu pantalon cu bretele din plasa alba si care are bazon rosu (Coolmax) umplut cu gel.
    Bazonul se potriveste perfect cu marimea seii de la Nukeproof pe care o am pe bicicleta; deci o acopera in totalitate.
    Deja l-am probat si pot sa spun cu certitudine ca este extrem de confortabil in comparatie cu celelalte bazoane si nu-mi creaza absolut nicio senzatie de amorteala sau disconfort in zona de contact.
    In concluzie: MARFA !

  2. Sunt foarte misto pantalonii, si i-am cumparat din Romania, dar pretul este mai mic decat cel mentionat in articol. Sunt 450 de lei. Iar penultima poza este de la alti pantaloni.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.