Indiglo 5 - cel mai luminos far de bicicletă 01

Indiglo 5 este un nou far pentru biciclete ce promite să alunge orice întuneric. Producătorii se laudă ca Indiglo 5 este cel mai luminos far cu un singur LED din întreaga lume.

Indiglo 5 - cel mai luminos far de bicicletă 02

Lanterna special creata pentru biciclete foloseste un singur LED Cree MT-G2, mai mare decat majoritatea emitatoarelor XML folosite de alti producatori. Lumina calda emisa de acest far transforma noaptea in zi, asigurand o plimbare nocturna lipsita de riscuri. Comparativ cu lumina rece, cea calda face ca obiectele sa apara in culoarea, forma si marimea lor naturala, exact ca pe timpul zilei.

Indiglo 5 - cel mai luminos far de bicicletă 03

Indiglo 5 emana la putere maxima mai mult de 1800 de lumeni. Lumina se imprastie pe o mare suprafata, si in fata si pe laterale. Are cinci moduri de functionare Low (300lm), Med (600lm), Hi (1200lm), Boost (1800lm) si Pulse. In modul Low poate functiona pana la 180 minute, in timp ce in modul Boost rezista maxim o ora. Bateria de 5000mA litiu-ion se incarca direct de la priza printr-un cablu de alimentare cu mufa USB.

Indiglo 5 - cel mai luminos far de bicicletă 04

Corpul lanternei este fabricat din aluminiu de uz aeronautic, anodizat, rezistent la şocuri si la intemperii. Toate partile se demonteaza usor si se pot inlocui in caz de accident sau de upgrade. Sunt disponibile si baterii suplimentare de 5000mA si de 10400mA ce dubleaza si tripleaza durata iluminarii. Aceste baterii se conecteaza la far prin cabluri externe si se pot reincarca separat cu incarcatorul inclus.

Indiglo 5 - cel mai luminos far de bicicletă 05

Sunt disponibile mai multe modele de suporturi pentru ghidon, atat pentru cursiere cat si pentru MTB. Farul se monteaza sub ghidon, lasand deasupra spatiu liber pentru alte jucarii. Cel mai interesant suport ofera si posibilitate de fixare pentru dispozitivele Garmin.

Indiglo 5 - cel mai luminos far de bicicletă 06

Producatorul australian va incepe livrarile din luna noiembrie a acestui an. Pretul unui far este de aproximativ 100 de dolari plus taxele de expediere. Pachetul contine far, baterie, incarcator, cablu de alimentare si suport pentru ghidon.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.