Balance Bike - pentru cei ce învaţă să pedaleze 01

Cei mai mici dintre copii învaţă să pedaleze pe tricicletă sau pe bicicleta cu roţi ajutătoare. Dar ce ne facem cu acei copii ce au crescut fără să deprindă tainele pedalatului? Pentru bicicliştii începători ce au trecut de vârsta copilăriei, Glide Bikes a pregătit o jucarie deosebită numita Super Glider.

Balance Bike este o bicicleta folosita pentru invatarea mersului pe doua roti. Este suficient de rezistenta chiar si pentru adulti deoarece suporta 120 de kilograme. In plus tija si pipa se pot ridica si cobori pentru a fi la indemana oricui.

Balance Bike - pentru cei ce învaţă să pedaleze 02

Principala cartacteritica a acestei biciclete este faptul ca angenajul se poate demonta cu tot cu monobloc. Monoblocul este integrat intr-o placa metalica ce se prinde cu suruburi de restul cadrului. Pentru inceput, in locul monoblocului se monteaza un suport pentru picioare cu doua peguri cauciucate. La primele lectii pedurile se rotesc pentru a se alinia cu cadrul si a nu incurca picioarele. Incepatorul se urca pe şa si incearca sa-si mentina echilibrul sustinandu-se cu picioarele pe sol. Dupa primele lectii pegurile se pun in pozitie normala, pentru ca viitorul biciclist sa-si puna picioarele pe ele. La pierderea echilibrului, picioarele se pot pune rapid pe sol.

Balance Bike - pentru cei ce învaţă să pedaleze 03

Dupa ce persoana respectiva a invatat sa-si tina echilibrul, pegurile se demonteaza si se inlocuiesc cu monoblocul cu angrenaj. Lantul este livrat la lungimea corecta si se incheie cu o za rapida. Bicicleta cu o singura viteza este usor de folosit, iar cele doua frane de mana sunt sigure si puternice.

Super Glider este construita din aluminiu si are roti de 20″ cu anvelope late de 2.35″. Pedalele pliabile fac si mai usoara tranzitia de la peguri la angrenaj. Pretul acestei biciclete este de 290 dolari si vine vopsita in bleu sau argintiu.

Balance Bike - pentru cei ce învaţă să pedaleze 04

Sursa: BikeRumor

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.