Fly6 - stop spate cu cameră video 1

La începutul anului a fost lansat un prototip deosebit şi unic ce se poate dovedi foarte util. Numit Fly6, dispozitivul este comercializat acum într-o nouă variantă, mai bună şi mai compactă. Este vorba despre un hibrid între o cameră video şi un stop cu leduri.

Fly6 - stop spate cu cameră video 2

Fly6 - stop spate cu cameră video 3Fly6 este primul stop spate cu o camera video incorporata. Fata de versiunea 1, noul stop vine cu cateva imbunatatiri simtitoare. Filmeaza la calitate HD, cu o rezolutie de 720p, iar noua camera captureaza imaginile cu o claritate superioara. Filmarile video sunt insotite si de sunet. Vechile lentile turnate creau distorsiuni, astfel ca au fost inlocuite cu altele mai bune. Acestea sunt lipite de carcasa cu ajutorul ultrasunetelor.

Bateria rezista mai bine de 6 ore si se poate reincarca forte comod printr-un cablu USB. Stopul este rezistent la apa, iar componentele interne sunt tratate cu un strat protector, aplicat cu ajutorul nano-tehnologiei. Ledurile rosii sunt foarte vizibile cu cei 30 de lumeni emisi. Stopul are o lungime de 87mm si o greutate de 113g. Se ataseaza de tija de şa sau de gentile de pe portbagaj.

Utilitatea acestui dispozitiv este evidenta. Camera filmeaza tot ce se intampla in spate, iar in caz de accident devine martorul salvator. Soferii neatenti si periculosi pot fi usor identificati si dupa ce vor afla ca au fost filmati, vor fi mai prudenti data viitoare.

Fly6 - stop spate cu cameră video 4

Fly6 va fi disponibil la sfarsitul anului, dar se pot face pre-comenzi. Pretul final va fi de 250 dolari, dar cine comanda anticipat va primi o reducere de 50 de dolari! Pachetul contine stopul, acumulatorii, cablul de alimentare si un card MicroSD de 8GB.

Sursa: BikeRumor & Fly6

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.