MTB Motobecane cu cadru de titan şi echipare XTR 01

Nu am auzit nimic despre Motobecane de foarte mult timp. Am avut acum câţiva ani o cursieră veche din oţel şi am mai văzut încă doua sau trei. Nici nu ştiam ca mai produc biciclete, cu atât mai mult MTB-uri. Nu mică mi-a fost mirarea când am văzut câteva MTB-uri noi cu sigla Motobecane.

Fly Team Ti 29 este numele noii biciclete de munte de la Motobecane. Cadrul este construit in intregime din titan gradul 3/2.5 si are o geometrie clasica. In ciuda aspectului retro, Fly Team este echipat cu componente de ultima ora. Bicicleta se mandreste cu un groupset complet Shimano XTR M9000 cu 11 pinioane si doua foi. Furca RockShox Reba Sl are gat conic, iar rotile Vuelta Team SL au 29 de inch.

MTB Motobecane cu cadru de titan şi echipare XTR 02

Partea cea mai impresionanta la aceasta bicicleta este pretul. Fly Team Ti 29 costa doar 3800 de dolari! Tineti cont ca doar grupul XTR valoreaza peste 2000 de dolari, furca costa cam 500 de dolari, iar rotile 800. Daca adunam si celelate piese, cadrul de titan ne ramane gratis.

MTB Motobecane cu cadru de titan şi echipare XTR 03

O alta noutate este Fantom, o bicicleta cu suspensie integrala si roti de 29 de inch. Despre aceasta bicicleta nu se cunosc prea multe detalii, dar din fotografii se vede ca e echipata tot cu XTR M9000, roti Vuelta si suspensii RockShox de 100mm.

MTB Motobecane cu cadru de titan şi echipare XTR 04

Sursa: BikeRumor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.