Şase noi modele de ochelari Oakey 01

Oakely este probabil cel mai cunoscut şi mai apreciat brand de ochelari sportivi. Cel mai nou proiect al lor este o colaborare cu producătorul de căşti Troy Lee Design. Cu forţele unite, cele două mari firme au lansat şase noi perechi de ochelari.

Airbrake MX Thunderbolt e numele celor mai celebri ochelari de la Oakley. Acesti ochelari au fost purtati de Cam Zink in timp ce dobora un record mondial la sarituri cu bicicleta. Noul model beneficiaza de toate calitatile modeleor vechi, plus cateva imbunatatiri. Lentilele Plutonite sunt turnate prin injectare, iar rama din uretan termoplastic are un dublu sistem Switchlock pentru schimbarea lentilelor.  Pe rama se pot monta mai multe tipuri de lentile- standard, laminate sau roll-off. Ochelarii vin in plus cu un set nou de lentile numite Fire Iridium Lens. Pretul lor nu sse cunoaste cu exactitate dar probabil va trece de 200 de dolari.

Şase noi modele de ochelari Oakey 02

O varianta mai slab dotata este Mayhem Pro MX, ce au in minus sistemele Switchlock si roll-off. Au in schimb o forma mai ergonomica, 7 seturi de protectii anti-zgariere, aparatoare pentru nas detasabila si lentile transparente si gri. Acest model costa 110 dolari.

Şase noi modele de ochelari Oakey 04

TLD Oakley Breadbox denumeste o pereche de ochelari cu accente retro, ce vin in doua scheme coloristice. Modelul negru lucios cu lentile gri costa 180 de dolari. Varianta electric blue inca nu are pretul stabilit, dar se pare ca va costa in jur de 200 de dolari.

Şase noi modele de ochelari Oakey 03

Gama TDL Oakley mai include modelul cu lentila dintr-o bucata Offshoot. Au rama negru mat si lentile gri.

Şase noi modele de ochelari Oakey 05

Ultimul model este TDL Jupiter cu rame gri dreptunghiulare si rama negru cu galben. Pretul acestor doua modele este momentan necunoscut.

Şase noi modele de ochelari Oakey 06

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.