1

Intr-un articol anterior am prezentat un multitool foarte interesants denumit The Nutter. Firma producătoare, Full Windsor, a revenit cu un nou multitool mai ingenios, mai util, mai dotat. Acesta se numeşte The Breaker şi vă invit să-l analizăm.

2

Multe multitool-uri au inclus si o presa pentru lant, dar marea lor majoriate sunt mici, slabe si greu de folosit. Nu e si cazul Breaker-ului. Presa de lant din dotare este perfect functionala si extrem de rezistenta gratie pinului din otel inoxidabil. Aceasta presa este modificarea majora aparuta la noua scula, dar mai sunt si altele printre care se remerca un set de bituri si unul de tubulare.

3

The Nutter a fost bun, dar The Breaker este mai bun. Corpul principal este format din otel inoxidabil 304 ce a fost calit pentru o extra-rezistenta. Intr-un capat are un varf de policarbonat ce se foloseste la demontarea anvelopelor, iar in celalalt capat avem presa de lant. Cheia de 15mm a fost abandonata, deoarece tot mai putine biciclete folosesc axuri cu piulite. Manerul presei este demontabil si magnetizat si se poate folosi ca suport pentru bituri sau ca prelungitor.

4

The Breaker include un set de chei tubulare de la 5 la 13mm, aranjate intr-un suport compact. Tubularele se cupleaza pe manerul presei, iar coprul sculei actioneaza ca o parghie eficienta.

5

Toate uneltele sunt ambalate intr-un frumos toc din piele maro sau neagra. In interior sunt buzunare si agatatori facute din camere de cauciuc reciclate. Tocul poate fi atasat in spatele şeii, de cadru, de ghidon, sau pur si simplu pus in buzunar.

6

Multitool-ul cantareste 100de grame iar impreuna cu tocul ajunge la 185g. Pretul unui set incepe de la 55$ plus taxele de transport in afara Americii sau Angliei.
The Breaker contine urmatoarele scule:
– presa de lant cu pin inlocuibil
– levier de nylon cu miez metalic
– cheie pentru nipluri
– bituri hexagonale de 3,4,5,6,8mm
– surubelniţă in cruce PH2
– bit torx T25
– desfacator de sticle
– prelungitor
– toc de piele cu buzunare de cauciuc

7

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.