Cycling Party - să ne jucăm de-a concursul în casă 1

Cei mai în vârstă dintre noi îşi amintesc cu siguranţă de jocul “Nu te supăra frate”, în care trebuia să muţi nişte figurine pe căsuţele suprafeţei de joc. Generaţia mai tânără preferă jocurile pe calculator şi nu sunt de condamnat pentru asta. Acum este disponibil un joc ce va împăca pe toată lumea deoarece combină cele două stiluri.

Cycling Party - să ne jucăm de-a concursul în casă 2

Cycling Party este un joc despre un concurs de ciclism pe sosea. Farmecul sau consta in imbinarea unui joc pe masa de carton cu o aplicatie pe calculator. Jocul a fost creat de doi entuziasti gameri si ciclisti, si a fost produs de compania Snake Eyes Games. Tabla de joc consta in 54 de hexagoane colorate ce intruchipeaza un traseu variat de ciclism. Se pare ca versiunea finala va mai avea un traseu si pe partea cealalta a cartonaşelor. Hexagoanele pot fi aranjate in mai multe feluri, astfel ca se pot juca curse diferite.

Cycling Party - să ne jucăm de-a concursul în casă 3

Jocul mai contine 40 de piese cu rol ce ciclisti, ce formeaza 6 echipe de cate 6 jucatori. Celelalte 4 piese desemneaza cei mai buni ciclisti la catarare, la sprint, la puncte si per total. Fiecare echipa si lider este marcat cu culori diferite pentru a se evita confuziile. Mai exista cartonaşe cu diverse indicatoare, borne kilometrice, cronometre, catarari si multe altele.Fiecare echipe primeste cartonaşe cu bidoane, sprituri pe plat si pe urcare si alte bonusuri.

Cycling Party - să ne jucăm de-a concursul în casă 4

Pentru mutarea ciclistilor se folosesc 4 zaruri cu 6 feţe, unul cu 10 feţe si unul cu 20. In timpul jocului trebuie acordata o mare atentie strategiei, protejarii liderului si chiar alimentarii si hidratarii echipei. Jocul are trei nivele de dificultate: junior, senior si master. Fiecare nivel are strategii si provocari diferite, si fiecare isi va alege ce i se potriveste.

Cycling Party - să ne jucăm de-a concursul în casă 5

Cycling Party va poposi in magazine in decembrie, exact la timp pentru cumparaturile de Craciun. Pretul pentru un joc bazic incepe de la 50 de dolari, dar exista si variante mai complexe pentru sume mai mari. Regulamentul jocului este publicat in pdf-ul atasat: Cycling Party pdf

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.