Source Divide - rezervor cu două compartimente 01

De multe ori ne găsim în situaţia de nu şti cu ce să ne umplem rezervorul pentru lichide – cu apă sau cu suc? Unii îşi pun apă în rezervor şi suc în bidon, deoarece majoritatea rezervoarelor păstrează mirosul sucului şi sunt greu de curăţat. Sunt multe cadre ce nu au suport de bidon astfel că singura soluţie este rezervorul pentru lichide din rucsac.

Source Divide - rezervor cu două compartimente 02

Compania israeliana Source a lansat un nou rezervor numit Divide, ce are doua compartimente interne. Source produce din 1989 echipamente tactice si militare, ceea ce inseamna ca produsele lor au o calitate ireprosabila si se bucura de o rezistenta peste medie. Nici noul rezervor nu face exceptie, deoarece beneficiaza de cateva inovatii foarte utile.

Source Divide - rezervor cu două compartimente 03

Divide este un rezervor pentru lichide ce se poarta in rucsac. In interior are o membrana ce formeaza doua compartimente separate. Membrana este elastica, ceea ce inseamna ca se pot pune cantitati diferite de lichide in cele doua compartimente. Se poate umple un compartiment cu doi litri de apa si celelalt cu un litru de suc. Rezervorul este prevazut cu doua furtunuri diferit colorate pentru a nu incurca lichidele. Cel albastru este pentru apa, iar cel portocaliu pentru bauturile izotonice.

Source Divide - rezervor cu două compartimente 04

Tehnologiile incorporate in aceasta piesa de echipament sunt uimitoare. Este construit dintr-un film de polietilena multi-strat extrem de rezistent la rupere. Pe interior este de 20 de ori mai neted decat alte materiale asemanatoare, multumita tehnologiei Glass-Like. Un tratament antimicrobian Grung-Guard face ca acest rezervor sa ramana curat si fara mirosuri straine. Deaorece se poate deschide complet la capat curatarea interiorul este foarte simpla. Inchiderea se realizeaza rapid si eficient cu un capac glisant, furtunurile sunt detasabile, iar rezervorul se potriveste in orice rucsac.

Pe langa modelul de 3 litri, exista si unul de 2 litri si ambele au acelasi pret, aproximativ 40 de dolari. Pentru ceea ce ofera, Divide are un pret bun si mai mic decat al multor produse asemanatoare.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.