Roti RCZ

Pentru sezonul 2015 RCZ a lansat pe piață două game de roți complete: roțile MTB unde oferta este mai mare decât cea precedentă, și roțile pentru șosea unde accentul a fost pus pe carbon și compatibilitatea cu 11 viteze.
Lumea MTB-ului actual utilizează trei mărimi de roți diferite, cele de 26” care rămân și cele mai răspândite, cele de 29” care se generalizează la toți producătorii și cele de 27,5”, ultimile sosite, care oferă o altenativă bună între 26” și 29”.

RCZBIKESHOP vă propune astfel cele trei standarde de roți cu jante RCZ ce oferă fiabilitate la prețuri mici, dar și jante ZTR cum ar fi ALPINE și CREST care sunt printre cele mai bune de pe piață. Aceste jante îmbină rigiditatea, masă redusă și sistemul « Tubeless » la un preț de-a dreptul rezonabil.
Noile roți 2015 sunt de asemenea disponibile cu ax pentru față de 9mm convertibil la 15mm și invers, grație unui butuc complet nou, iar la acestea se adaugă noul ax spate de 142X12mm. Mai mult, la raionul cu noutăți găsiți celebra roată RCZ RACE, având însă caseta XD compatibilă sram XX1, XO1.

În ce privește partea de șosea, carbonul se instalează la RCZBIKESHOP. Mândri de experiența acumulată cu roțile de « ALU », RCZ vă oferă noua colecție 2015 « RACE SL carbone », o roată ce are toate calitățile și ”savoir-faire”-ul RCZ, la un preț accesibil tuturor. Colecția 2015 de șosea beneficiază de asemenea și de casetele compatibile cu 11 viteze Shimano, Sram și Campagnolo. Oricare ar fi criteriile voastre pentru noua pereche de roți, aceasta este cu siguranță disponibilă la cel mai bun preț în noua colecție RCZ 2015.
(P)

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.