Haero Carbon - un foarte uşor ghidon 01

Haero Carbon este numele unei firme germane ce fabrică componente de carbon pentru biciclete şi autoturisme. Toate piesele sunt foarte uşoare şi performante, fiind fabricate in Germania cu cele mai noi tehnologii.

Cel mai impresionant produs al firmei se numeste H.253 si este un ghidon aero ce cantareste doar 340 de grame. Baza ghidonului masoara 400mm si are capetele late si deschise, pregatite pentru introducerea manetelor de frana. Baza luata separat cantareste 205 grame. In partea centrala are doua protuberante de care se pot atasa extensiile pentru o pozitie aerodinamica.

Haero Carbon - un foarte uşor ghidon 02

Deasupra se pot monta doua suporturi pentru coate, ce se regleaza individual. Acest ghidon de time trial este fabricat manual, iar daca vreti sa-l cumparati s-ar putea sa asteptati 4-8 saptamani pana e gata. Pretul sau este de 699 euro.

Haero Carbon - un foarte uşor ghidon 03

Pentru rutieri s-a pregatit un ghidon dedicat numit H.155. Dupa cum ii spune si numele cantareste 155 de grame si vine in trei marimi: 40, 42 si 44cm. Si acest ghidon are suporti pentru extensii aero, la fel ca cel de TT. Pretul unui H.155 este de 489 euro cu tot cu extensiile detasabile.

Haero Carbon - un foarte uşor ghidon 04

H.380 este tot un ghidon de cursiera ce are de asemeni suport pentru extensii. Partea superioara este aplatizata pentru a oferi un suport mai bun palmelor. In plus este livrat impreuna cu un set de paduri de spuma ce se lipesc pe partea aplatizata. Si manerele sunt usor aplatizate pentru a fi mai confortabile. Este disponibila si o mini extensie ce permite o pozitie mai aerodinamica.

Haero Carbon - un foarte uşor ghidon 05

Pentru iubitorii de munte este disponibil ghidonul H.165. Are forme ergonomice, iar pe centru are incorporata o mini extensie ce ofera o priza diferita. Aceasta pozitie, cu mainile pe partea centrala, este utila pe distantele lungi si plate ce se intalnesc la multe maratoane MTB. Are o lungime de 680mm si o greutate de 145g! Nu are limita de greutate, iar pe capete e putin mai lipicios pentru a impiedica mansoanele sa se roteasca. E ridicat cu 44mm, iar inclinatia spre spate are 7,5°. Pretul unui H.165 este de 299 euro.

Haero Carbon - un foarte uşor ghidon 06

Sursa: BikeRumor

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.