Kodak lansează camera video ce filmează 360.1

Noua cameră video de la Kodak este cu siguranţă ceva deosebit şi fără comparaţie. Dispozitivul în formă de cub vine dotat cu o gamă largă de caracteristici unicate ce ofera o experienţă nemaipomenită.

Kodak lansează camera video ce filmează 360.2

Kodak PixPro SP360 este prima camera portabila din lume ce poate filma o panorama de 360°. Lentila revolutionara si senzorul de 16 MegaPixeli conlucreaza la obtinerea unor imagini extraordinare. Numeroasele setari si functii permit realizarea multor efecte video. Se poate filma in acelasi timp si in faţă si in spate la 180°, si de asemeni poate filma un inel sau o panorama de 360° sub forma de glob sau de dom.

Kodak lansează camera video ce filmează 360.3

In modul video rezulta niste clipuri foarte interesante in care poti sa vezi ce e in faţă si in spate in acelasi timp. Imaginile sunt foarte clare, rezolutia maxima fiind de 1080 pixeli si 30fps. In modul 480p se pot atinge 120fps! Filmarile se stocheaza pe un card de momorie SD de 32gb. Camera ofera conectivitate wireless si NFC, putand fi controlata prin intermediul unei aplicatii de smartphone.  Alte funtii includ fotografiatul in rafale, filmari cu incetinitorul si activare prin senzorii de miscare.

Kodak lansează camera video ce filmează 360.4

SP360 se bucura si de alte calitati cum ar fi imunitatea la apa si praf, rezistenta la caderi de la 2m si capacitatea de a lucra la -10°C. Mai sunt disponibile doua carcase numite Aqua Pack si Explorer Pack ce ii permit sa filmeze sub apa sau sa rezista la caderi de la mari inaltimi. Este livrata impreuna cu o multime de accesorii si suporturi pentru montaj. Se poate fixa pe orice suport, inclusiv ghidon si casca. Pretul unei camere Kodak SP360 este de 350 dolari.

Kodak lansează camera video ce filmează 360.5

 

Sursa: BikeRumor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.