TrainerRoad - antrenor virtual pentru iPhone 01

TrainerRoad este una dintre cele mai complexe aplicaţii pentru smartphone. Este creată pentru cicliştii de şosea şi aduce toate funcţiile variantei PC pe ecranul telefonului. Este disponibilă doar pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS.

Posesorii de iPhone se pot bucura de o noua aplicatie pentru ciclism, ce aduce 40 de planuri de antrenament si 800 de rutine diferite. In plus, fiecare utilizator poate sa-si creeze propriul program dupa necesitatile personale. Ce e diferit fata de alte aplicatii similare este conectivitatea Bluetooth si ANT+ ce livreaza datele in timp real pe ecranul smartphone-ului sau al computerului de acasa.

TrainerRoad - antrenor virtual pentru iPhone 02

TrainerRoad se poate conecta si cu trainerele compatibile, gen Wahoo Kickr, ce va simula perfect conditiile unui antrenament real. Trainerul poate sa-si modifice rezistenta dupa parametrii setati de antrenamentul prestabilit. Programul se sincronizeaza cu o multime de aplicatii online precum Epic Rides, Cyclo Core, Real Rides, Ride Fit, Endurance Films, Cyclefilm, Spinervals, 3LC, Trail Trainer, Sufferfest.

Aplicatia este optimizata pentru dispozitivele mobile cu display mic, dar in curand va fi disponibila si o varianta pentru tablete. TrainerRoad se poate descarca de pe AppStore, iar utilizatorul trebuie sa plateasca o taxa de 10 dolari pe luna pentru a se bucura de toate facilitatile.

TrainerRoad - antrenor virtual pentru iPhone 03

Sursa: BikeRumor

1 COMMENT

  1. TrainerRoad se poate descarca de mult timp in varianta pt windows si mac. E chiar mai util pe computer ca se pot urmari filme in timpul antrenamentelor mai usoare. Il folosesc de doi ani si pot sa spun ca intr-adevar merita cei $10/luna: training plans structurate foarte bine.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.