Airspace - material textil pentru sportivi 01

Este destul de greu să-ţi alegi hainele potrivite pe timp de iarnă. Dacă sunt prea subţiri îţi este frig, dacă sunt prea groase, transpiri. Iată că a fost inventat un material ce contracarează ambele probleme.

Airspace - material textil pentru sportivi 02

Airspace este denumirea unui material textil superior ce are caracteristici foarte utile.  Este conceput special pentru atleti, mai ales pentru cei ce practica sportul si iarna. Materialul conceput de firma Outlier are foarte bune proprietati izolante, dar in acelasi timp permite eliminarea transpiratiei si a caldurii excesive. Textila se prezinta sub forma unei plase cu structura 3D si este construita dintr-un poliester de 2mm grosime ce cantareste doar 70g/m². Materialul e gros, dar usor, iar structura tip plasa permite aerului sa circule liber.

Airspace - material textil pentru sportivi 03

Se fabrica doua modele de pulover, Aispace Transparent si Airspace Merino. Modelul Transparent este compus doar dintr-un strat de plasa, fiind recomandat pentru zilele racoroase de toamna si primavara. Airspace Merino este dublat de un strat de lână, fiind mai gros si mai greu, cu 135g/m². Merino se utilizeaza iarna, fiind foarte calduros, fara sa provoace supraincalzire si transpiratie. Are guler, manşete si bată din lână, stranse po corp pentru a preveni ridicarea manecilor sau a spatelui.

Airspace - material textil pentru sportivi 04

Puloverele se poarta direct pe piele iar in functie de vreme se iau si alte haine pe deasupra. Punctele negative ar fi pretul si rezistenta. Un pulover Airspace Merino costa 225 dolari indiferent de culoare sau marime. Se fabrica in doua culori, negru si gri, toate in cinci marimi: XS, S, M, L, XL. Producatorul avertizeaza ca tesatura este foarte sensibila, putandu-se usor agăţa si deşira.

Airspace - material textil pentru sportivi 05

Sursa: BikeRumor & Outlier

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.