Little Big, bicicleta ce creşte odată cu copilul 1

Toţi părinţii se confruntă cu aceeaşi problemă. Copiii cresc foarte repede si totul le rămâne mic – pătuţul, hainele şi bicicletele. E normal să-i cumperi haine în fiecare an, dar să schimbi anual bicicleta e prea mult. Dar ce ziceţi dacă ar exista o bicicletă care creşte odată cu copilul?

Little Big, bicicleta ce creşte odată cu copilul 2

LittleBig este o firma irlandeza infiintata de inginerul si ciclistul Simon Evans. A dezvoltat un model de bicicleta 3 in 1 dedicata copiilor cu varste intre 2 si 7 ani. Mini-bicicleta are incorporate cateva inovatii foarte interesante ce vor ajuta copiii sa-si dezvolte echilibrul si sa deprinda tainele pedalatului.

Little Big, bicicleta ce creşte odată cu copilul 3

Conceptul bicicletei este simplu dar foarte util si eficient. Bascula spate este fixata de restul cadrului printr-un pivot rotativ. In prima faza bicicleta se foloseste cu curbura in jos pentru a putea fi incalecata de orice copilaş de 2 ani. Angrenajul nu este montat, asa ca micutii vor invata sa-si tina echilibrul sprijinindu-se cu picioarele pe sol. Cand copilul mai creste se trece la faza a doua. Bascula se roteste cu partea mai lunga a seat tube-ului in sus. Astfel saua este ridicata, iar copilul poate sa mearga ajutandu-se de picioare. Dupa ce invata sa-si mentina echilibrul se poate trece la faza a treia. Un angrenaj special cu tot cu pedale se monteaza pe partea inferioara a seat tube-ului. Pinionul este deja prezent pe butucul spate, mai trebuie instalat lantul gata pregatit, si copilul incepe sa pedaleze.

Little Big, bicicleta ce creşte odată cu copilul 4

Cu o singura investitie copilul tau se poate bucura de aceasta bicicleta timp de cel putin 5 ani. LittleBig are cadru din aluminiu, frane V faţă-spate si vine imbracata in diverse culori. Pretul unei biciclete este de 195 euro la care se adauga 45 de euro pentru angrenajul demontabil. Un total de 240 euro va tine copilul ocupat de la primii pasi pana in primii ani de scoala.

Little Big, bicicleta ce creşte odată cu copilul 5

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.