Brooks B17 Blue - ediţie limitată 1

Din când în când cei de la Brooks încalcă tradiţia şi lansează produse mai neobişnute. Vă prezint acum o şa B17 albastră fabricată în scopuri caritabile şi produsă în doar 10 exemplare. Fiecare şa a fost scoasă la licitaţie iar banii au fost donaţi unei fundaţii ce luptă împotriva afecţiunilor bărbăteşti.

Brooks B17 Blue - ediţie limitată 2

B17 este probabil cea mai populara şa produsa de firma britanica Brooks. In aceasta toamna celebra şa a devenit si mai celebra deoarece a imbracat haine albastre. Realizata in parteneriat cu Movember, noul lot de şei va fi vandut in scopuri caritabile. Movember este o fundatie ce aduna banii pentru a ajuta bolnavii de prostata si alte afectiuni ale barbatilor.

Brooks B17 Blue - ediţie limitată 3

Brooks a fabricat 10 exemplare de B17 Blue si fiecare exemplar va fi scos la licitatie si vandut celui ce ofera mai mult. Pielea special tratata a fost vopsita cu albastru si cosmetizata in mod diferit. Pe suprafata pielii s-a gravat cu laser un model de romburi, inscripţia Made in Movember si o mustaţă.

Brooks B17 Blue - ediţie limitată 4

Castigatorul licitatiei primeste pa langa şa, o intreaga serie de cadouri si bonusuri. Cel mai interesant bonus este o excursie la fabrica Brooks, unde vizitatorii pot vedea pe viu cum se fabrica şeile de piele. Pe langa asta se vor oferi o geanta Brooks, un tricou, o pereche de blugi, carti, bere, reparatii gratuite si multe altele.

Salutam gestul caritabil facut de Brooks si de celelalte firme implicate in sustinerea sanatatii barbatilor. Speram ca exemplul lor sa fie urmat de cat mai multe companii.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.