Incărcător USB pentru bicicletă 1

Cicloturiştii plecaţi în călătorii lungi rămân adesea cu telefoanele descărcate. Cei ce se plimbă prin zone izolate au mari probleme în a găsi o sursă de curent pentru mobil sau alte dispozitive electronice. Multi apelează la încărcătoare solare sau la baterii suplimentare, dar cea mai utilă metodă o voi prezenta în rândurile următoare.

Incărcător USB pentru bicicletă 2

Sinevawe lucreaza de cativa ani la un proiect foarte interesant, ce permite reincarcarea telefonului direct de la dinamul din butuc. Solutia extrem de inteligenta se numeste Sinevawe Reactor si se prezinta sub forma unui capac de pipa. Capacul pipei se demonteaza si se inlocuieste cu dispozitivul Reactor ce intra la fix in gatul furcii. In interiorul jucariei se afla un convertor de curent ce duce energia de la dinam la telefon. Doua fire pornesc de la butuc, intra in gatul furcii si se cupleaza la Reactor. Montarea este foarte simpla si nu necesita scule speciale sau cunostinte de electrotehnica.

Incărcător USB pentru bicicletă 3

Capacul este prevazut cu o mufa USB de la care se poate incarca orice dispozitiv cu o mufa asemanatoare. E o placere sa pedalezi si sa produci energie curata in acelasi timp. De acum oricine poate folosi telefonul fara limite, poate vorbi si face poze, fara frica de a ramane cu bateria descarcata. Reactor se produce in trei culori, alb, negru si rosu si costa 220 de dolari.

Incărcător USB pentru bicicletă 4 Incărcător USB pentru bicicletă 5

Un alt dispozitiv produs de Sinewave se numeste Revolution si are acelasi scop, dar alta forma. Revolution arata ca un incarcator clasic ce se cupleaza cu un capat la dinam si cu celalalt la telefon. Se poate purta foarte convenabil in borseta de pe ghidon sau de pe cadru. In lipsa borsetelor incarcatorul se poate atasa de cadru cu banda adeziva sau coliere de plastic ori cauciuc. Acest dispozitiv costa 120 de dolari si se bucura de o mare rezistenta la apa si lovituri.

Incărcător USB pentru bicicletă 6

Tout-Terrain a produs de asemeni un incarcator gen capac de pipa, numit The Plug. Foarte similar cu Reactor, acesta se monteaza si se foloseste la fel. Are un design mai aspectuos si e prevazut cu un LED indicator. Este rezistent la socuri si umezeala, putand fi folosit in orice conditii. The Plug are o greutate de 100 de grame si un pret de 160 de euro.

Incărcător USB pentru bicicletă 7

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.