Suport auto pliabil pentru biciclete 1

Dacă plecaţi în excursie doar cu bicicleta poate v-ar interesa şi un suport auto pliabil. Pentru a vizita unele obiective mai îndepărtate puteţi închiria o maşina şi atunci acest suport va fi foarte util.

Suport auto pliabil pentru biciclete 2

Allen Sports a dezvoltat un suport auto pliabil foarte usor si compact. Suportul se poate transporta in bagajele de mână, deoarece are dimensiuni foarte reduse si cantareste mai putin de 1400 grame. Greutatea minimalista se datoreaza constructiei din aluminiu 6061 şi designului simplu. In ciuda aspectului fragil, acest suport poate sustine cu usurinta una sau doua biciclete.

Suport auto pliabil pentru biciclete 3

Exista doua modele, AL01 si AL02, pentru una, respectiv doua biciclete. AL02 este putin mai greu, cantarind 1600 de grame. Montarea se realizeaza facil si se potriveste pe marea majoritate a automobilelor. Are trei picioare cu talpi late ce distribuie greutatea in mod egal, iar carligele cauciucate se agata ferm. Chingile se tensioneaza bine si gata, suportul este bun de munca.

Suport auto pliabil pentru biciclete 4

Ambele suporturi vin impachetate intr-o husa de transport si au un pret foarte bun. AL01 costa 60 de dolari, iar AL02 costa dublu.

Sursa: BikeRumor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.