Garaj pliabil pentru biciclete şi scule 1

Mulţi dintre noi îşi îngrămădesc bicicletele pe unde pot: pe casa scării, pe hol, în balcon, în baie, în sufragerie. Chiar şi cei ce stau la curte şi-ar dori un locuşor propriu unde să-şi depoziteze bicicletele, sculele şi echipamentele. Am descoperit un mini-garaj pliabil foarte util pentru biciclişti şi nu numai.

Garaj pliabil pentru biciclete şi scule 2

Motorrad este o firma germana ce o a construit un mini-garaj pentru motociclete. Inventia este foarte practica pentru multe alte aplicatii, mai ales pentru depozitarea bicicletelor. Garajul fabricat din tabla de aluminiu are un design modular ce ii permite sa-si mareasca volumul de 4 ori. Se produce in doua variante, cu montare pe perete (WA) sau cu montare pe sol (FST). Ambele variante vin in doua marimi, 2615 si 3016.

Garaj pliabil pentru biciclete şi scule 3

Versiunea cea mai compacta este WA 2615 si masoara in stare pliata 260x150x43cm. Se poate folosi si pliat pentru depozitarea unor piese, scule si echipamente. Are usa solida ce se poate incuia si este dotat cu rafturi si cârlige. Cand se extinde atinge o latime de 135cm, suficient pentru a adaporti o motocicleta sau 3-4 biciclete. Firma germana fabrica la comanda si alte dimensiuni, plus culori preferentiale.

Garaj pliabil pentru biciclete şi scule 4

Garajul se poate extinde total sau partial, dupa cata biciclete trebuie sa acopere. Este aerisit, impermeabil si ofera o protectie buna impotriva furtului. O solutie ideeala pentru cei ce stau la bloc sau care nu beneficiaza de spatii de depozitare potrivite. Momentan nu se cunoaste pretul acestui garaj, dar il puteti afla daca ii contactati pe producatori.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.