Mongoose lansează primele FatBike-uri pentru copii 1

Moda FatBike se răspândeşte cu repeziciune în toate direcţiile. Mongoose a fabricat două modele de FatBike dedicate celor mai tineri ciclişti. Bicicletele mici la înălţime dar mari la grosime vor face cu siguranţă furori printre copiii noştri.

În timp ce unele firme produc FatBike-uri cu roti de 27.5 si 29 inch, Mongoose a pornit in cealalta directie. Massif este un mini FatBike ce merge pe roti de 20 de inch si late de 4. Aspectul si caracteristicile acestei biciclete sunt uimitoare, mai ales in raport cu pretul.

Mongoose lansează primele FatBike-uri pentru copii 2

Vopsita in negru lucios cu logo-uri si jante galbene, Massif va atrage cu siguranta atentia celor mici. Echipata decent cu 7 viteze, are schimbatoarele si transmisia produse de Shimano. Se remarca si franele disc, precum si cadrul din aluminiu. La asa dotari pretul de 190 dolari este aproape un chilipir.

Mongoose lansează primele FatBike-uri pentru copii 3

A doua creatie este ceva mai modesta, dar isi va gasi fara probleme multi admiratori. BMax este practic un BMX cu roti super-groase. Are doar o viteza si doar o frana V pe spate, dar pentru smecherii in spatele blocului este suficient.

Mongoose lansează primele FatBike-uri pentru copii 4

Cromatica nu e prea atragatoare, fiind vopsit doar in negru si gri. Vine cu aceleasi roti ca si Massif, cu deosebirea ca jantele sunt negre si butucul spate are un singur pinion. Geometria este de BMX clasic, doar furcile fiind spatiate pentru anvelope ultra-late. Si aceasta bicicleta are un pret imbatabil de doar 159 dolari. Craciunul este foarte aproape, trebuie sa va grabiti daca vreti sa oferiti o astfel de bicicleta copilului vostru.

Mongoose lansează primele FatBike-uri pentru copii 5

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.