Fuse îşi extinde gama de protecţii pentru ciclişti 1

Fuse Protection este o firmă ce produce mănuşi, căşti şi alte elemente de protecţie pentru ciclişti. Până acum s-au focalizat doar pe nevoiele cicliştilor urbani, dar pentru 2015 au lansat şi o gamă pentru iubitorii de munte. Produsele lor sunt excelente şi se împart în trei categorii, Alpha, Delta şi Echo.

Linia Alpha este pentru incepatori si cuprinde produsele cele mai ieftine. Chiar daca sunt catalogate entry-level, aceste protectii isi fac treaba foarte bine si feresc ciclistii de accidentari grave. Protectile pentru maini si picioare sunt fabricate din neopren Duratex si includ doua straturi de Licra. Sistemele de prindere sunt bine gandite si cu forme ergonomice.

Fuse îşi extinde gama de protecţii pentru ciclişti 2

Delta reprezinta un pas inainte, oferind un nivel de protectie mai ridicat. Incorporeaza tehnologia DFS (Defence Features System), ce reprezinta un strat de spuma poliuretanica ce absoarbe socurile si asigura confort. Captuselile sunt aerisite si comode, iar stratul interior de Sharkskin impiedica protectiile sa alunece.

Fuse îşi extinde gama de protecţii pentru ciclişti 3

Echo este un brand nou ce va fi lansat in 2015. Este dedicat ciclistilor montani si are cel mai mare nivel de protectie. Din Echo fac parte protectiile pentru cot, genunchi si tibie, toate contruite din materiale durabile si rezistente si cu tehnologia SAS-TEC. Materialul SAS-TEC este format dintr-o spuma elastica si fexibila, ce are proprietati superioare de protectie si a absorbtie a socurilor. Este atat de bun incat se foloseste si la protectiile pentru motociclisti.  La exterior este invelit cu neopren Duratex perforat si respirant, dublat de un strat de Cordura ultrarezistent. In interior are doua straturi de Licra, pentru confort sporit, plus gripuri de Sharkskin ce impiedica alunecarile.

Fuse îşi extinde gama de protecţii pentru ciclişti 4

Protectia pentru coate Echo este formata dintr-un sandvis de Cordura, Duratex, SAS-TEC, Licra si Sharkskin. Se produce in toata marimile de la XS la XXL. Un set costa 60 de euro. Protectia pentru genunchi Echo este formata din aceleasi materiale si are aceleasi calitati. In plus are curele ajustabile la capete pentru o fixare ferma. O pereche costa 70 de euro. Protectia pentru genunchi si tibie vine in doua lungimi, 75 pentru 3/4 din picior, si 100 ce acopera tot piciorul. Tibia este protejata de un scut de plastic dur invelit in spuma moale. In zona geninchiului materialul are o articulatie elastica pentru a nu stanjeni miscarea. Si aceste protectii se produc in marimi de la XS la XXL si costa 90 de euro.

Fuse îşi extinde gama de protecţii pentru ciclişti 5

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.