danny-macaskill

Din cele 100 de ore de conținut video ce sunt încărcate în fiecare minut pe YouTube, o mică parte din ele surprind și momente excepționale din lumea ciclismului profesionist sau amator. La început de an, am realizat o selecție a celor mai interesante clipuri din 2014, ce au devenit virale pe internet.

Ryder Hesjedal și bicicleta fermecată

Spectacolul a fost la cote maxime în Turul Spaniei 2014, cei mai buni cicliști din lume luptându-se pentru tricoul roșu, însă cel mai controversat moment din cele 3 săptămâni de cursă a fost acela în care Ryder Hesjedal, aflat într-o evadare, a căzut pe o coborâre, iar roata spate a bicicletei sale a continuat să se învârtă pe șosea. Momentul surprins în transmisiunea directă a devenit viral pe internet imediat după etapă, canadianul fiind suspectat de doping mecanic, însă ancheta celor de la UCI nu a descoperit nici un motoraș în cadrul bicicletelor de la Garmin.

Lance Armstrong ne învăță să reparăm o pană

”Hi, I’m Lance Armstrong, 7 time winner of the Tour de France. Hey, I didn’t write the script”

Danny Macaskill: The Ridge

Maestrul trialului, Danny Macaskill, a renunțat pentru o zi la bicicleta de trial și a pedalat pe un mountain bike pe crestele montane din Scoția natală. Aventura scoțianului a strâns deja aproape 27 de milioane de vizualizări, devenind de  departe cel mai urmărit clip din 2014 ce are protagonist un ciclist.

Cel mai norocos rus din lume

Un rus păcălește moartea într-o intersecție din Moscova, scăpând miraculos dintr-un accident în care o camionetă lovește o mașină într-o intersecție.

Turul Portugaliei la ciclo-box

După 155 de kilometri de pedalat prin soare, Vicente de Mateus și Kragh Anderson au mai găsit ceva energie pentru un meci apatic de box la finalul etapei a 6-a din Turul Portugaliei, după un sprint final în care cei doi au terminat pe 3 și 4.

Bicicleta trasă de câini, accident cu o turmă de ciute

Cam care sunt șansele să fii lovit de o ciută în timp ce te plimbi cu bicicleta prin pădure? Ciclista poloneză Agnieszka Rychwalska și-a înhămat câinii la mountain bike și a pornit într-o plimbare prin pădure, însă nu pentru mult timp pentru că o turmă de ciute i-a ieșit în cale.

Pericolul de sub baltă

Tot un polonez este cel care a fost pus la pământ de o groapă acoperită de apă, unul dintre obstacolele pe care nu ai cum să le ocolești și pe care îl întâlnești foarte des pe străzile noastre.

124 km/h cu bicicleta

Unul dintre cele mai populare clipuri din 2014 este cel cu cicliștii brazilieni ce coboară în spatele unui camion, periculos de aproape de el, atingând o viteză uimitoare de 124km/h.

Ce poate face un copil de 4 ani cu un BMX

La doar 4 ani, gemenii Jake și Theo Riddle manevrează bicicletele lor BMX cu o ușurință incredibilă, cei doi fiind remarcați chiar de Danny Macaskill.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.