Vivoactive

Noul ceas Vivoactive GPS al celor de la Garmin a fost lansat în cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas, acesta marcând intrarea companiei americane pe o piață aflată în plină expansiune.

Garmin are o experiență vastă în producția de dispozitive de monitorizare GPS, având în portofoliu o gamă largă de GPS-uri pentru cicliști (Edge), iar în urmă cu puțin timp au lansat brățările de monitorizare a activităților zilnice Vivofit. Noul ceas inteligent oferă multe dintre funcțiile unui computer Edge, însă într-un ambalaj mai mic și mai ușor, ce poate fi purtat pe parcursul întregii zile. Este un dispozitiv foarte ușor, subțire (doar 8mm) și cu un design elegant ce împachetează un ecran cu o rezoluție ridicată.

Vivoactive 3

Bateria are o viață de 3 săptămâni în modul ceas și cel de urmărire a activităților, iar GPS-ul îl vei putea activa timp de 10 ore.

”Vivoactive îmbină tehnologia Garmin implementată în dispozitivele GPS, viața lungă a bateriei și un afișaj vizibil și în lumina soarelui, într-un ceas inteligent foarte subțire ce permite utilizatorilor să obțină mai mult”, spune Dan Bartel, vice-președinte al departamentului de vânzări la Garmin. ”Conceput pentru a fi purtat toată ziua, Vivoactive poate fi personalizat în mai multe moduri – de la cureaua ce poate fi schimbată cu una de altă culoare și până la aplicații și widget-uri – ceea ce îl face un smartwatch versatil, elegant și util în viața de zi cu zi”.

Garmin Vivoactive

Ceasurile inteligente precum acesta sunt proiectate pentru a fi purtate toată ziua, nu doar atunci când pedalezi sau alergi. Așadar, îl poți purta la birou, îl poți utiliza în pauza de prânz dacă te duci la sală, poți înregistra traseul pe care îl faci cu bicicleta înapoi acasă ș.a.m.d. Poate fi folosit pentru multe sporturi, inclusiv ciclism, înot, alergare și chiar golf. Aplicația pentru ciclism poate fi sincronizată cu senzorii pentru cadență și ritmul cardiac.

Vivoactive 2

Conectat la un smartphone, poate afișa apelurile pe care le primești, precum și mesajele, e-mail-urile, evenimentele din calendar și notificările de pe rețelele de socializare.

Ceasul va fi disponibil pe piață din această primăvară și va costa în jur de 250$.

via road.cc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.