Jantă 29+ de carbon de la Sarma 1

Dacă nu se mai poate mări, atunci se mai poate lăţi. Jantele de 29″ sunt suficient de mari pentru toţi, dar pentru unii nu sunt suficient de late. Standardul 29+ desemnează jantele de 29er late de 50 de centimetri.

Jantă 29+ de carbon de la Sarma 2

Sarma Naran 29+ este numele unei jante de carbon cu pereţi dubli si cu o latime dubla! Cu exteriorul de 50mm si interiorul de 44, janta se poate incalta cu un set de anvelope de 29×3″. Putini producatori fabrica astfel de jante, sau astfel de anvelope, deci inca nu se cunosc multe despre ele. Janta Naran este construita in intregime din carbon, iar profilul aproape rectangular si latimea mare o fac indestructibila. Inginerii de la Sarma au experienta in domeniul materialelor spatiale, iar designul jantei a fost facut pe cel mai performant calculator si software.

Jantă 29+ de carbon de la Sarma 3

Marele avantaj al acestor jante este ca se pot folosi atat cu butuci clasici de MTB, cat si cu butuci de FatBike. Deoarece cadrele de FatBike sunt foarte largi, aceste roti se potrivesc cu usurinta, deci nu e nevoie de un cadru special. In schimb sunt sanse sa nu incapa in unele cadre normale de 29er.

Jantă 29+ de carbon de la Sarma 4

Rotile din imagini sunt construite cu spite Sapim si butuci Sarma de 135/170mm. Greutatea totala acelor doua roti, plus banda si valve este de 2052 grame in timp ce o  janta goala cantareste 550 de grame. Jantele au 32 de spite cu gaurile dispuse pe margini si sunt tubeless ready. Calitatea si finisarea acestor jante este la superlativ, intrecand multi alti producatori de renume. Sarma este o firma ce se dezvolta extrem de rapid si cu siguranta vom vedea si alte lucruri minunate de la ei. Ceilalti producatori finiseaza jantele prin sablare, ceea ce taie suprafata superficiala a fibrelor, slabind rezistenta jantei, dar Sarma foloseste alta metoda, nedivulgata inca.

Jantă 29+ de carbon de la Sarma 5

Calitatea si inovatiile vin cu un pret mare si nici Naran 29+ nu face exceptie. O pereche de jante costa fix 1200 de dolari americani. Jantele se livreaza impreuna cu valvele tubeless Presta si banza de izolare.

Jantă 29+ de carbon de la Sarma 6

Sursa: BikeRumor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.