Answer Sleestack - mănuşi ieftine şi călduroase 1

Mulţi ciclişti renunţă să pedaleze iarna din cauza temperaturilor prea scăzute. Se spune că nu exista vreme nepotrivită ci doar echipament nepotrivit, dar hainele cu adevărat calduroase costă mult şi putini şi le permit. Pentru a pedala iarna, cele mai importante haine sunt mănuşile. Destul de rar apar echipamente ieftine şi performante, în special pentru sporturile de iarnă. Exista însă o pereche de mănuşi extraordinare ce sunt atât ieftine cât şi călduroase.

Answer Sleestack - mănuşi ieftine şi călduroase 2

Answer a fabricat un set de manusi numite Sleestack, dedicate ciclistilor hibernali. Aceste manusi au o forma mai neobisnuita cu trei degete grupate la un loc si degetul aratator separat. Acest design se numeste 3 in 1 deoarece trei degete stau intr-un singur buzunar. Cu cat degetele stau mai apropiate, cu atat se incalzesc mai bine. Aratatorul trebuie lasat liber pentru a putea fi folosit la actionarea franelor si schimbatoarelor.

Answer Sleestack - mănuşi ieftine şi călduroase 3

Cei ce au incercat aceste manusi au ramas profund impresionati si multi dintre ei le-au declarat cele mai bune manusi de iarna. Temperatura de confort este de -7°C, dar se pot folosi chiar pana la -20°C de catre cei cu circulatie periferica buna. La temperaturi mai mari de -7, pur si simplu nu pot fi tinute pe mana, fiind prea calduroase. Sleestack sunt fabricate din materiale subtiri si maleabile, astfel ca operarea manetelor, inchiderea fermoarelor, sau scoaterea tefefonului se pot face cu usurinta. Se scot si se imbraca rapid si nu jeneaza incheieturile. Pentru unii poate parea dificil sa franeze doar cu un deget sau sa schimbe vitezele pe o cursiera, dar cu putin exercitiu toate se rezolva.

Answer Sleestack - mănuşi ieftine şi călduroase 4

Singurul punct slab este faptul ca nu rezista la apa. Oricum iarna sunt putine sanse sa intri in contact cu apa, iar la zapada si gheaţă rezista destul de bine. Deoarece sunt mai groase in palma, ghidonul nu se simte normal si manevrarea bicicletei poate parea mai dificila la inceput, dar e o senzatie ce trece repede. Cu siguranta exista manusi mai bune si mai calduroase, dar au preturi mult mai mari. Answer Sleestack costa 40 de dolari, un pret acceptabil chiar si pentru salariile noastre. Se fabrica in marimile S-XL si in nuanţe de negru, roşu si verde.

Sursa: BikeRumor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.