Scott ciclocros 01

În prima zi a lunii februarie a avut loc Campionatul Mondial de Ciclocros. Concursul s-a desfăşurat in Tabor, Cehia, dar nu despre participanţi sau clasamente vreau să vă povestesc. La acest campionat, Scott a lansat un nou model de ciclocros, ce a fost pilotat de Marcel Wildhaber.

Bicicleta nou-nouţă a fost aruncată in concurs fara nici o reclama sau anunt anterior. Special conceput pentru cursele grele de ciclocros, modelul Scott de bucura de cele mai noi tehnologii si componente. Cadrul de carbon are o geometrie clasica, agresiva si echilibrata. Tubul inferior este foarte gros, iar tubul frontal are cuvetele complet ascunse. Furca cu brate late si gat conic se integreaza perfect in cadru.

Scott ciclocros 02

Echiparea este de top, cu un groupset Sram CX1, cu o foaie si 11 pinioane. Franele pe disc, jantele DTSwiss cu profil inalt si anvelopele cramponate ii dau un aspect puternic. O surpriza placuta sunt axurile butucilor, ce au fost dotate cu Thru Axle. Aceste axuri imbunatatesc semnificativ rigiditatea rotilor si sunt foarte utile in special in combinatie cu franele disc. Toate cablurile su camasile sunt trase prin interior, pentru o imagine curata si placuta.

Scott ciclocros 03

Nu in ultimul rand se remarca modelul coloristic foarte interesant. Numit camuflaj Dazzle, acest model  a fost folosit in trecut de armata pentru a pacali si deruta inamicii. Fara indoiala, noul Scott de ciclocros este o bicicleta foarte performata si la fel de aspectuoasa.

Surse: BikeRumor & Scott

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.