I

Cambium B17 este prima şa de la Brooks construită din alt material decât celebra piele englezească. Deşi păstrează formele firmei, Cambium este fabricată din cauciuc natural, acoperit cu materiale textile. Dintr-o colaborare dintre Brooks şi Levi’s s-a născut şaua Cambium Denim.

I

Gama Cambium cuprinde o serie de şei fabricate din cauciuc natural vulcanizat. Forma de cauciuc este acoperita cu un strat de bumbac, iar deasupra este amplasat un strat impermeabil si antiuzura. Datorita cauciucului moale si flexibil şaua este extrem de confortabila, mulandu-se dupa bazinul posesorului inca de la prima folosire. Cauciucul este foarte rezistent, chiar indestructibil, se lauda cei de la Brooks. Şaua nu necesita intretinere si este rezistenta la apa si la alte intemperii. Şinele sunt din otel inoxidabil, fixate in elemente de aluminiu.

I

Brooks a lansat o editie limitata, mai precis 1000 de bucati, din noua si atipica lor şa Cambium. Şaua are corpul neschimbat, insa vine imbracata in blugi marca Levi’s. Inca de anul trecut s-a inceput o campanie de donatii, in care posesorii de blugi vechi erau rugati sa-i aduca la sediile firmei Levi’s. Donatorii au primit un cupon de 20% reducere pentru produse Brooks si Levi’s, plus sansa de a castiga la loterie o şa Cambium Denim.

I

Din acesti blugi s-au decupat feţele pentru seile Cambium. Deoarece blugii erau divers colorati si uzati, fiecare şa are alt model, deci este unica. Cei ce vor sa-si asorteze pantalonii cu şaua trebuie sa se grabeasca, deoarece sunt disponibile doar 1000 de bucati. Si pentru ca unicatele costa, şaua Cambium Denim se vinde cu un pret de 180 lire sterline.

I

Cambium are lungimea de 283mm, latimea de 162mm, inaltimea de 52mm si greutatea de 415g. Versiunea B17 costa 125 de lire si include si un model de dama.

Sursa: BikeRumor

        

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.