Rudy Project - Colecţia Casual 2015 01

Nu mai este nevoie de nici o prezentare pentru produsele Rudy Project, calitatea şi popularitatea lor fiind la cele mai înalte cote. Gama 2015 a colecţiei Casual cuprinde ochelari pentru uz normal, ochelari ce pot fi folosiţi şi la activităţile sportive şi la plimbările prin oraş sau la plajă.

Rudy Project - Colecţia Casual 2015 02

Colecţia Casual se împarte în trei categorii: Sensor, Warp si Broomstyk. Gama Sensor este pentru barbati, Broomstyk pentru femei, iar Warp este unisex. Toate sunt echipate cu lentile demontabile, ce la nevoie se pot inlocui cu lentile cu dioptrii.

Rudy Project - Colecţia Casual 2015 03

Sensor sunt creati special pentru barbati, avand linii mai agresive si forme mai sportive. Sunt oferiti in sase nuante coloristice dintre care cea mai interesanta mi se pare varianta cu rame negru mat si lentile gri polarizate. Majoritatea modelelor au ramele de culori inchise si vin echipate cu lentile standard sau polarizate. Modelul standard costa 150 de dolari, in timp ce pentru lentilele polarizate trebuie sa platim 25 de dolari in plus.

Rudy Project - Colecţia Casual 2015 04 Rudy Project - Colecţia Casual 2015 05

Warp pot fi purtati in egala masura si de femei si de barbati, fiind un model unisex. Se construiesc in doua marimi, S si M si costa 150 de dolari. Culorile ramelor sunt variate, de la camuflaj la negru simplu.

Rudy Project - Colecţia Casual 2015 06

Modelul Broomstik este dedicat doamnelor, avand forme feminine si placute. Gama cuprinde o gama variata de modele coloristice precum camuflaj verde, camuflaj roz, verde si albastru deschis. Designul reusit si culorile vii vor fi cu siguranta pe placul doamnelor si domnisoarelor. Se produce intr-o singura marime si costa 150 de dolari perechea.

Rudy Project - Colecţia Casual 2015 07 Rudy Project - Colecţia Casual 2015 08

Surse: BikeRumor & Rudy

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.