Invingeţi frigul şi umezeala cu noile ghete Lake 1

Dacă ai picioarele reci, îţi este frig peste tot oricât de gros eşti îmbrăcat. Dacă îţi este cald la picioare – îţi este cald la tot corpul. De aceea este foarte important să-ţi alegi o pereche de încălţări bune, care să reziste la frig şi umezeală.

Invingeţi frigul şi umezeala cu noile ghete Lake 2

Firma Lake nu dă niciodata greş când trebuie sa produca o pereche de papuci buni. Sosea, munte, iarna, vara – Lake are papucii potriviti pentru orice aplicatie si orice vreme. Pentru iarna aceasta ghetele ideale se numesc MXZ 303. Noile ghete de la Lake au pe deasupra un strat de piele Pittards WR100 tratata pentru a rezista la apa. Se spune ca pot rezista cateva minute sub un suvoi de apa, fara ca umezeala sa ajunga la interior.

Invingeţi frigul şi umezeala cu noile ghete Lake 3

Stratul interior este format din doua materiale diferite, Outlast pentru limba si calcai si 3M Thinsulate pentru a tine cald degetelor. Cu o pereche sau doua de sosete bune se poate pedala chiar si la -20 grade Celsius. Inchiderea se realizeaza simplu si rapid cu un sistem BOA ce poate fi strans cu o singura mana. Pe glezna mai exista o curelusa cu catarama si scai. O manseta de nopren protejeaza glezna de frig si vant si impiedica zapada sa patrunda.

Invingeţi frigul şi umezeala cu noile ghete Lake 4

Talpa Vibram este dotata cu crampoane agresive de cauciuc ce fac mersul pe gheaţă si zapada ca o plimbare in parc. In varf au si doua crampoane metalice, de mare ajutor pe pantele alunecoase. Stratul intemediar al talpii este format din nylon injectat cu fibra de sticla, ceea ce aduce un plus de rigiditate fara a deranja prea mult mersul pe jos.

Invingeţi frigul şi umezeala cu noile ghete Lake 5

In interior exista un branţ format din trei straturi, ce tine departe frigur de la sol. Stratul din interior este Thermosol, un fel de gel izolant prin care nu trece nci un grad de frig. Branţul se comporta ca peretele unui termos, tinand caldura inauntru si gerul in afara.

Invingeţi frigul şi umezeala cu noile ghete Lake 6

Ghetele cantaresc impreuna aproximativ 1240 de grame, cu 100 de grame fata de modelul anterior, MX145. Lake MXZ303 costa 299 de dolari, un pret decent pentru salariile din afara.

Invingeţi frigul şi umezeala cu noile ghete Lake 7

Sursa: BikeRumor

1 COMMENT

  1. Cam tarziu pt aceasta prezentare, mai ales ca tocmai a venit primavara :))) Modelul nu e nou, cred ca e aparut pe la inceputul lui 2013 dupa MXZ 202. Pot spune ca am iesit cu ele prin ploaie timp de 3h jumatate fara ca apa sa-mi ajunga la picioare. La -20 de grade n-am avut ocazia sa ies, insa la -10 cu o pereche buna de sosete reusesti sa-ti simti inca degetele, ceea ce e bine. Sfatul meu in caz ca vreti sa achizitionati o pereche e sa luati cu un nr mai mare. Toate bune, spor la pedalat!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.