BackBottle 3

Dacă ai avut probleme vreodată cu introducerea și scoaterea bidoanelor din buzunarele de la spate ale tricoului de ciclism în timpul unui antrenament pe bicicletă, e bine să știi că nu ești singurul. Fondatorul Fix-It-Sticks’ Brian Davis s-a confruntat la rândul său cu această problemă și, cu toatea acesta, refuză să folosească un rucsac pentru hidratare. Astfel, americanul s-a pus pe treabă și a construit un bidon cu o formă ce permite o utilizare mai ușoară atunci când este ținut în buzunarele de la spate.

BackBottle

Davis descrie invenția sa ca fiind ”o inovație derivată din frustrare”. Designul bidoanelor BackBottle are menirea de a ușura manevrele de scoatere și introducere în buzunarele tricoului de ciclism. Fundul bidonului este ascuțit și formează un unghi care să îi permită o strecurare mai ușoară în buzunar.

Partea ce vine în contact cu spatele ciclistului are o formă special concepută pentru a atenua din presiunea exercitată asupra regiunii lombare, evitând în același timp deplasarea bidonului în buzunar. De asemenea, prezintă o creastă ce are rolul de a reduce riscul eliminării accidentale a apei în buzunar. Volumul acestui model de bidon este de 0,53l.

BackBottle 2

”Nu încerc să înlocuiesc suportul de bidon și nici bidoanele. Nu vreau să atașez de cadru alte accesorii și nici nu voi purta un rucsac pentru hidratare. Aveam nevoie de o altă strategie pentru turele mai lungi. BackBottle este o soluție minimalistă ce combină, în esență, proprietățile unui bidon cu cele ale unui rucsac de hidratare”, spune Davis.

Dacă nici tu nu ești un fan al rucsacurilor pentru hidratare la fel ca Brian Davis, acest model de bidon ar putea fi soluția pentru plimbările în zone în care e mai greu să găsești apă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

via bikeradar

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.