Andre Greipel Lotto Soudal Paris-Nisa 2015 etapa 2La fel ca in ziua precedenta si etapa a 2-a din Paris-Nisa 2015, al carei profil a fost in cea mai mare parte a sa plat (exceptie facand catararea de categoria a 3-a cu 41 km inainte de final, Cote de la Tour – 2.1 km cu panta medie de 4,2%) s-a disputat la sprint.

Dupa 172 km intinsi intre ZooParc de Beauval (Saint-Aignan) si Saint-Amand-Montrond, primul care a trecut linia de sosire a fost germanul Andre Greipel de la echipa Lotto Soudal, fiind urmat francezul Arnaud Demare (FDJ) și compatriotul sau, John Degenkolb (Giant-Alpecin). Greipel isi trece astfel in palmares primul succes din acest sezon.

Michal Kwiatkowski (Etixx-QuickStep) isi pastreaza pozitia lider la general, urmat cu acelasi timp de australianul Rohan Dennis (BMC), insa pe pozitia a treia a urcat, cu ajutorul secundelor de bonificatie obtinute in cadrul etapei, John Degenkolb – acesta fiind acum la 2 secunde de cei doi.

1 COMMENT

  1. buna ziua , va rog sa-mi trimiteti pe mail retetele culinare din tour paris nice 2015. sotia mea doreste sa le incerce si va multumeste anticipat

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.