Audi-Sport-racing-bike

Compania germană Lightweight, cunoscută pentru cadrele și roțile sale foarte ușoare, a colaborat cu departamentul responsabil pentru sistemul de tracțiune integrală al celor de la Audi pentru a produce bicicleta Audi Sport Racing Bike.

Noua bicicletă face parte dintr-o ediție limitată, doar 50 de modele fiind disponibile la nivel mondial, și a fost prezentată în cadrul  Geneva Motor Show, acolo unde a fost anunțat și prețul de 17.500€ pe care doritorii vor trebui să îl achite.

Audi-Sport-racing-bike-Audi-collection-2015-424

Cadrul din carbon este un model Lightweight Urgestalt, asortat cu un set de roți clincher tot din carbon Meilenstein. Bicicleta este echipată cu un grup Shimano Dura-Ace Di2, iar greutatea totală a modelului este de doar 5,8kg.

roti

Sport Racing Bike va fi disponibilă în 5 mărimi și va putea fi achiziționată doar în versiunea completă.

Cadrul Urgestalt a fost lansat acum câțiva ani, fiind primul produs din afara sferei roților elaborat de nemți. După cum este de așteptat din partea unei companii ce produce seturi de roți din carbon ce cântăresc mai puțin de un kilogram, cadrele sunt și ele foarte ușoare. Urgestalt are o greutate de 790g, este dotat cu un bottom bracket PressFit 86.5mm și are un head tube conic.

Audi Sport racing bike

Aspectul exterior al cadrului este rezultatul muncii celor de la Audi Concept Design Studio din Munchen, care sunt responsabili pentru finisaj și pentru șaua Selle Italia personalizată în stilul Audi. Pe seat tube se regăsește o plăcuță din aliaj pe care este inscripționată seria fiecărei biciclete din această ediție limitată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.