Anvelopele IRC - calitate şi performanţă japoneză 1

IRC nu este o firmă vestită pe meleagurile noastre, dar cu siguranţă fabrică produse foarte bune. Calitatea anvelopelor IRC este bună şi foarte bună, iar recent şi-au mărit şi diversificat oferta de produse.

Anul trecut au lansat o excelenta anvelopa de ciclocros, numita Serac CX Mud. Dupa cum ii spune si numele, acest cauciuc a fost special creat pentru traseele noroioase. Daca traseul este mai uscat se recomanda noua anvelopa Serac CX Sand, ce ruleaza mai bine pe nisip, pietris, pamant si iarba. Se fabrica in marimea 700×32 si are o greutate de 375 de grame.

Anvelopele IRC - calitate şi performanţă japoneză 2

Pentru MTB, firma japoneza a lansat o avalansa de anvelope de 27,5 inch, pentru toate gusturile si toate terenurile.
Mibro 27.5×2.35 este o anvelopa pentru trasee grele, avand crampoane mici pe centru si ceva mai mari pe margini. Cantareste 783 de grame si este tubeless ready. Serac XC are dimensiunile de 27.5×2.25  si greutatea de 698 de grame. Are crampoane ceva mai mici si mai rare, util pe traseele usoare.

Anvelopele IRC - calitate şi performanţă japoneză 3

G-Claw are 709g la o marime de 27.5×2.25, fiind o anvelopa de fuga, pentru cursele fara obstacole mari. Stingo este cel mai mic si mai usor cu 27.5×2 inch si 610 grame. Si aceste anvelope se pot monta fara camera.

Jetty este o anvelopa de sosea conceputa pentru uzul zilnic pe orice vreme. Indiferent ca drumul este ud sau uscat, Jetty ruleaza la fel de bine si de sigur. Cei ce doresc sa-si asorteze bicicleta au de unde alege, deoarece Jetty se fabrica in toate culorile cursubeului.

Anvelopele IRC - calitate şi performanţă japoneză 4

Profilul granulat si marginile ridate ii dau o aderenta sporita, foarte utila pe drumurile proaste. Este recomndata pentru bicicleta de oras sau pentru antrenamente. Se produce in doua variante, cu latime de 23mm si 275g si de 28mm si 335g.

Anvelopele IRC - calitate şi performanţă japoneză 5

IRC au in oferta si o substanta pentru etansarea anvelopelor ce are la baza latex natural. Tire Sealant este produs in colaborare cu cei de la Stan’s No Tubes.

Anvelopele IRC - calitate şi performanţă japoneză 6

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.