rulota

Dacă vrei să pleci într-o drumeție cu bicicleta și nu mai dorești să iei cu tine cortul, Wide Path Camper poate fi o opțiune interesantă pentru o călătorie pe două roți în care să te poți opri oriunde dorești.

rulota 2

Tractarea unei rulote cu o bicicletă poate părea destul de laborioasă, mai ales dacă traseul tău trece prin munți, însă imaginează-ți cât de frumos ar fi să petreci o noapte la jumătatea cățărării de pe Mont Ventoux.

rulota 3

Rulota cântărește 40kg și este destul de lungă pentru a putea dormi în ea, fiind destul de spațioasă pentru a găzdui două persoane înăuntru și pentru a putea depozita în ea hainele, camerele, cauciucurile și sculele de care ai nevoie într-o excursie.

rulota 4

Singurul inconvenient este lipsa unui spațiu în care să îți lași bicicleta pe timpul nopții, mai ales dacă aceasta este un model de câteva mii de euro și vrei să campezi într-un loc neamenajat dintr-o țară mai estică.

rulota 5

Rulota are un preț de 2500$ și este disponibilă pentru precomandă, urmând ca Wide Path Camper să ajungă la tine în luna iulie, dacă o comanzi acum.

5 COMMENTS

  1. “Rulota cântărește doar 4kg” – oau, vine cu baloane cu heliu integrate de cantareste atat de putin?

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.