INFINITO-CV Vanmarcke

În lipsa lui Tom Boonen și a lui Fabian Cancellara, Sep Vanmarcke pare a fi principalul favorit în Turul Flandrei și Paris-Roubaix anul acesta, belgianul clasându-se pe podiumul ambelor curse în ultimele două sezoane.

Cei de la Bianchi furnizează bicicletele echipei Lotto-Jumbo și au pregătit o versiune a Infinito CV, model conceput special pentru cursele pe pavate, personalizată pentru liderul echipei olandeze în aceste curse.

INFINITO-CV Vanmarcke #5

Vanmarcke a folosit modelul dăruit de Bianchi în E3 Harelbeke și în Gent-Wevelgem, curse pe care le-a încheiat în top 10, însă testul cel mai important pentru specialistul pavatelor va fi duminică, în Turul Flandrei.

INFINITO-CV Vanmarcke #2

Numele rutierului de la Lotto-Jumbo este inscripționat pe head tube-ul ce este vopsit într-un stil ce imită o bucată de metal zgâriată cu o perie abrazivă, cei de la Bianchi declarând că au încercat să ofere un design agresiv bicicletei, care să se potrivească cu renumele de curse foarte dure pe care le au Turul Flandrei și Paris-Roubaix.

INFINITO-CV Vanmarcke #3

Infinito CV a fost lansată acum doi ani, fiind modelul de top al companiei italiene la capitolul biciclete de anduranță. Acesta a fost conceput pentru a fi mai confortabil decât Oltre XR2, modelul pe care Lotto-Jumbo îl folosește în celelalte curse. Cadrul Infinito CV beneficiază de tehnologia Countervail, ce ajută la amortizarea a 80% din vibrații.

INFINITO-CV Vanmarcke #4

Bicicleta din imagini este echipată cu cauciucuri Vittoria Corsa SC, însă Vanmarcke ar putea folosi modelul Vittoria Pavé CG în Turul Flandrei și Paris-Roubaix. Grupul electronic Dura-Ace Di2, roțile Dura-Ace C50, șaua Selle San Marco și headsetul FSA completează bicicleta personalizată a belgianului.

via roadcyclinguk

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.