Mazda track bike

Producătorul japonez de automobile Mazda a prezentat, în cadrul Milan Design Week 2015, un model concept de bicicletă destinată velodromului.

Mazda bike #2

Bike by Kodo Concept este un model pentru velodrom ce dorește să exprime frumusețea înnăscută a bicicletei”, spun cei de la Mazda. ”Structura sa minimalistă este alcătuită din cel mai mic număr de componente posibil”.

Mazda bike #3

”Cadrul a fost construit cu migală dintr-o singură coală de oțel, iar șaua din piele neagră a fost cusută la mână cu aceelași fir roșu și în același design al cusăturii ce se regăsește și la noul model Mazda MX-5. Amestecul dintre dinamismul și farmecul bicicletei sunt evocatoare ale stilului regăsit la Mazda MX-5”.

sa

”Bike by Kodo Concept întruchipează filozofia mai puțin este mai mult a artei japoneze, remodelând astfel bicicleta modernă. Inginerii de la Mazda au redus designul cadrului până la cea mai pură formă a vitezei, agilității și greutății scăzute”.

Mazda bike #4

Implicarea unui constructor de automobile în producția unei biciclete nu este tocmai o noutate. Cel mai recent exemplu este colaborarea dintre Jaguar și Pinarello, Dogma K8-S fiind cel mai proaspăt model rezultat din acest parteneriat.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.