Androni

Cu excepția lui Franco Pellizotti, cei de la Androni-Sidermec vor trimite în Turul Sibiului cam cei mai puternici rutieri de care dispune echipa pro-continentală italiană în acest moment.

Astfel, Serghei Tvetcov va reveni în România după experiența din Giro și va fi un om de bază pentru italieni în Turul Sibiului. În afară de rutierul nostru, Androni îi va aduce pe Oscar Gatto, învingător de etapă în Turul Italiei 2011, Davide Appollonio, sprinter ce a trecut pe la Sky și AG2R, Marco Bandiera, rutier ce are în CV echipe precum QuickStep, Katusha, Lampre sau IAM, Tiziano Dall’Antonia, Fabio Taborre și Alessio Taliani.

Turul Ciclist al Sibiului va debuta pe 1 iulie cu un prolog în centrul istoric al orașului din inima României. Spre deosebire de edițiile trecute, anul acesta competiția va avea 4 etape, finalurile de la Păltiniș și Bâlea apărând pe traseu în etapele a 2-a, respectiv a 3-a. Celelalte două etape sunt și ele dificile, în prima rundă rutierii având de trecut peste 5 cățărări, în timp ce ultima etapă propune 4 ascensiuni.

Sibiu

Alături de Androni-Sidermec, alte două echipe pro-continentale ce participă zilele acestea în Giro se vor afla la startul cursei – CCC Sprandi și Nippo-Vini Fantini – dar și echipe continentale puternice precum Synergy Baku, Amore & Vita, Madison Genesis sau Area Zero.

România va fi reprezentată de echipa națională și de Tușnad, noua echipă a lui Andrei Nechita. Toate informațiile despre cea mai importantă cursă de ciclism găzduită de țara noastră pot fi accesate aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.