R321B

Turul Franței reprezintă pentru întreaga industrie ce este implicată în ciclism o adevarată expoziție cu expunere la nivel mondial, în care toate companiile importante își prezintă și testează cele mai noi produse. Cei de la Shimano nu se abat de la acest obicei și au pregătit pentru această vară un nou model de pantofi pentru șosea ce va fi folosit de 40 cicliști în ediția din acest an a Marei Bucle.

R321B #3

Noii pantofi sunt albaștri și au o marjă mai mare de reglare înainte/înapoi a plăcuțelor pe talpă decât modelele precedente. Printre rutierii ce vor avea șansa de a purta noii pantofi în Turul Franței se numără John Degenkolb, Michael Matthews și Vasil Kiryienka.

R321B #2

Albastrul este culoarea cu care se identifică producătorul japonez, iar liniile galbene au fost adăugate cu scopul de a celebra cea mai importantă cursă de ciclism din lume.

R321B talpa

Opțiunile mai generoase de reglare a plăcuțelor și culoarea albastră sunt principalele noutăți ale pantofilor R321B, greutatea, rigiditatea crescută, talpa din carbon ce a primit o evaluare la 12/12 pentru excelentul său transfer de putere și canalul de pe mijlocul acesteia rămânând ”moștenire” de la modelul precedent.

Pantoful este produs dintr-un material numit Teijin Avail 100 Ultra, despre care cei de la Shimano spun că este foarte durabil și ușor. Odată cu startul Turului Franței, R321B vor putea fi achiziționați și de cicliștii amatori pentru aproximativ 420€.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.