2b
2BE sau 2 Banat Epic este o cursă de MTB pe etape. Mai exact 2 etape.
Vrei cățărări tari? Coborâri tehnice? Crezi că nu e nimic ruşinos în a căra bicicleta în spate? Sau a împinge la ea prin hăţişul pădurilor? Ai în tine un pic din spiritul exploratorului? Vrei să te intalnesti cu alti “nebuni” asemeni ţie? Incă crezi că un traseu de MTB trebuie să fie la munte? Sus pe creste sau prin rapele din fundul vailor?
Mai crezi că o cursă adevărată nu se termină când treci linia de finish, ci atunci când ai terminat noaptea târziu de spus ultima poveste şi când ultimul jăratic stă să se stingă în vatra focului de tabără ? Că o cursă adevărată nu este despre pe cine ai intrecut ci pe cine ai ajutat, ce ai văzut şi cu cine te-ai intalnit?
Mai ştii că există nebuni care dorm in cort? Că exista viaţă şi in afara pensiunilor şi a restaurantelor? Că există locuri in care asfaltul dispare, pensiunile incă n-au apărut, iar oamenii au rămas oameni?
Ploaia incă te răcoreste şi nu te udă? Noroiul crezi că e bun la reumatism şi nu e o pacoste? Mai crezi că o cursă sub 8 ore e o pierdere de timp? Si când nu mai ştii unde esti consideri că ai descoperit locuri noi, nu că te-ai ratacit? Ciclistul de langă tine incă este un prieten şi nu doar un concurrent?
Na, dacă incă mai crezi asta şi numai atunci ,2BE e o cursă pentru tine. Dar vezi ca o să fie greu. Foarte greu. Si probabil chiar de-aia o să vrei să vii.
Există şi varianta de o singura zi – BE. Nu pentru cei mai slabi. Pentru cei mai puțin pregatiţi. Pentru cei care anul viitor o sa treacă direct la…3BE :).

Aveți o singură șansă să vă înscrieți AICI

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.