Scott Geiger

Compania elvețiană Scott va fi noul furnizor de biciclete pentru echipa de mountain biking Geiger în sezonul viitor, după ce sibienii au încheiat un parteneriat cu una dintre cele mai cunoscute mărci de biciclete de pe mapamond.

Geiger va fi în continuare principalul sponsor al formației, numele oficial pentru 2016 fiind Scott Geiger Team. Faresin și Oland vor rămâne și în sezonul următor alături de echipă, la fel ca și alți parteneri tehnici precum Shimano, Pro, Fox, Kenda, Lazer, PowerBar, Polar și Action Sport, în timp ce OPT va fi responsabilă pentru noile echipamente ale cicliștilor.

Lucian Logigan și Tudor Oprea se vor afla și în sezonul viitor în goana după punctele necesare calificării la Jocurile Olimpice de la Rio, iar pentru a obține rezultate cât mai bune în cursele internaționale în care vor participa, cei doi vor rula pe două biciclete full suspension Spark Premium, model pe care îl folosește și Nino Schurter. Ceilalți membri ai echipei vor avea la dispoziție în cadrul concursurilor din țară modelul Scale SL.

Spark

Roberto Burța, un junior ce s-a făcut remarcat în cursele de amatori din acest an, reprezintă singura noutate din lotul celor de la Scott Geiger pentru 2016.

 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.