LEO 10

Starul celor de la Barcelona, Lionel Messi, a intrat în echipa fanilor de marcă ai echipei Sky, fiind recompensat cu un cadou pe măsura celebrității sale de către formația britanică de ciclism. Astfel, fotbalistul argentinian a primit o bicicletă Pinarello Dogma F8 cu un design personalizat, precum și un echipament Rapha conceput special pentru el.

Messi este un pasionat de ciclism și un bun prieten cu David Fernandez, mecanicul celor de la Sky. Legătura între cei doi ”giganți” ai sportului mondial a fost stabilită chiar la inițiativa fotbalistului de la Barcelona, acesta interesându-se de posibilitatea de a primi o bicicletă identică cu cea folosită de Froome, Thomas sau Nieve.

Messi bicicleta

Producătorul italian Pinarello s-a pus imediat pe treabă și a inscripționat ”LEO 10” pe seat tube-ul și pe furca unui model Dogma F8.

Messi echipament

David Brailsford, managerul celor de la Sky,  și președintele companiei Pinarello, Fausto Pinarello, au călătorit personal în Spania pentru a-i oferi cadourile vedetei Barcelonei, iar cu această ocazie s-au întâlnit și cu Neymar, Luis Suarez și Dani Alves.

Din păcate, Messi nu se va putea bucura prea curând de noul ”bolid” din colecția sa, și asta pentru că argentinianul se află într-o perioadă de refacere după ce a suferit o accidentare la genunchi.

sir-dave-brailsford

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.