Inpa Bianchi

Dubla campioană a României schimbă echipa în 2016. Astfel, după două sezoane petrecute alături de BePink, Ana Covrig va evolua sezonul viitor pentru Inpa Sottoli Bianchi Giusfrediechipă italiană ce a încheiat pe locul 21 în clasamentul UCI al formațiilor din ciclismul feminin în acest an.

”Am decis să schimb echipa pentru că, după doi ani petrecuți aici, aveam nevoie de noi motivații, iar noua mea echipă este una dintre cele mai bune din Italia”, a declarat Ana pentru ciclism.ro. Tânăra ciclistă a participat în 2015 în cele mai importante curse din lume, încheind cu succes Turul Italiei, La Route de France și La Madrid Challenge by La Vuelta. În plus, Ana Covrig a dominat Campionatele Naționale atât în proba de fond, cât și la contratimp, trecându-și în cont ambele titluri naționale.

În ceea ce privește noile colege de la Inpa Bianchi și planurile pentru 2016, ciclista noastră a adăugat: ”Pe multe fete le cunoșteam deja, deci cred că am făcut o alegere bună. Vreau să fac un sezon cât mai bun anul viitor și îmi propun ca fiecare concurs să fie un obiectiv”.

Inpa Sottoli Bianchi Giusfredi se află la al doilea sezon în elita feminină, iar în lotul echipei se mai află campioana Ucrainei, Tetyana Riabchenko, campioana Lituaniei, Daiva Tuslaite, precum și italiencele Anna Zita Maria Stricker, Lara Vieceli și Michela Pavin.

 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.