Van Aert

Van Aert se impune și în Scheldecross

Tânărul belgian continuă să demonstreze că nu are rival în acest moment în ciclocros și obține încă o victorie în circuitul Bpost Bank Trofee. Van Aert a avut de luptat din nou cu marele său rival, Mathieu van der Poel, însă a tranșat din nou cursa în favoarea sa, obținând al 5-lea succes consecutiv.  Lars van der Haar a sosit al 3-lea, în fața lui Kevin Pauwels, însă Van Aert pare imposibil de ajuns în clasamentul general, cu 3 runde înainte de final.

Tinkoff și Nipo – Vini Fantini și-au prezentat echipamentele pentru 2016

După cum se știe de ceva săptămâni, Oleg Tinkov va fi sponsorul principal al echipei Tinkoff în 2016, un sezon ce ar putea fi ultimul în ciclism pentru omul de afaceri rus. Echipa lui Contador și a lui Sagan și-a prezentat astăzi echipamentul cu care va ataca noul an ciclistic. În mare, designul este același, singurele modificări evidente la prima vedere fiind nuanțele ușor diferite ale culorilor și dispariția de pe piept a fostului sponsor, Saxo Bank.

Tinkoff kit 2016

Formația lui Eduard Grosu păstrează și ea în linii mari același design pentru 2016, verdele de pe părțile laterale ale tricoului fiind cea mai evidentă noutate.

Nippo kit 2016

Alessandro Ballan ar putea reveni în ciclism alături de Southeast

Fostul campion mondial pe șosea a fost achitat, ieri, în dosarul Mantova, o investigație ce viza un presupus sistem organizat de dopaj în cadrul echipei Lampre în anii 2008-2009. ”Sunt fericit, dar și dezamăgit în același timp. Am fost foarte supărat în toată acestă perioadă ce părea că nu se mai termină”, a declarat Ballan pentru Gazzetta dello Sport. Ciclistul ajuns la vârsta de 36 de ani ar putea reveni în ciclism, după o pauză de 2 ani și jumătate, în cadrul echipei Southeast, formație cu care a semnat recent și Filippo Pozzato.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.