Eduard Grosu 2016

Teatrul Maruccino, Chieti, a găzduit ieri lansarea oficială a echipei Nippo-Vini Fantini pentru sezonul 2016, formație pentru care evoluează și ciclistul român Eduard Grosu. La prezentare au luat parte și Valentino Sciotti, directorul general al companiei Vini Fantini, precum și Yoshikazu, managerul executiv al grupului NIPPO, Cristiano De Rosa, managerul producătorului de biciclete cu același nume și Fabio Celeghin, deținătorul companiei Isola dei Tesori.

Nippo Vini Fantini 2016

”Echipa crește și este din ce în ce mai puternică, după debutul de anul trecut la nivel pro-continental, întotdeauna cu transparență și deschidere față de public ca principali piloni”, a declarat managerul general al echipei, Francesco Pelosi. ”Am menținut și suplimentat tot personalul din jurul echipei pentru a avea cât mai mulți profesioniști care să ajute sportivii pe toate planurile”

Eduard Grosu

Eduard Grosu se află la al treilea sezon cu echipa italiană, iar anul acesta vizează evoluții cât mai bune în Turul Italiei și la Campionatele Mondiale din Qatar, acolo unde traseul este unul favorabil sprinterilor. În acest an, ciclistul de 23 de ani a reușit un loc 5 în etapa a 13-a din Giro, dar și alte clasări bune în curse precum Turul San Luis, Turul Sibiului, GP de Fourmies, Giro del Piemonte sau Turul Hainan.

De Rosa 2016

Cristiano De Rosa a dezvăluit noul model de bicicletă pe care rutierii de la Nippo-Vini Fantini îl vor folosi în acest sezon. La prezentarea echipei au mai fost prezenți și Renato Di Rocco, președintele Federației Italiene de Ciclism, precum și Davide Cassani, antrenorul naționalei Italiei de șosea.

Nippo Vini Fantini

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.