Vincenzo Nibali

Vincenzo Nibali începe sezonul în Argentina

Campionul Italiei va participa pentru a 6-a oară în Turul San Luis, cea mai bună performanță a sa în această cursă fiind chiar primul loc la general, obținut în 2010, pe când evolua pentru Liquigas.

”Este prima cursă din an și vreau să obțin un rezultat bun”, a declarat Nibali. Liderul Astanei va fi susținut în Argentina de Michele Scarponi, Valerio Agnoli, Eros Capecchi, Miguel Angel Lopez, și Bakhtiyar Kozhatayev. Cursa va începe pe 18 ianuarie cu un contratimp pe echipe în lungime de 21km.

Contratimp individual în prima etapă a Marii Bucle, în 2017

După ce în urmă cu câte săptămâni organizatorii Turului Franței au anunțat că ediția 2017 va pleca din Düsseldorf, astăzi au apărut mai multe detalii despre prima etapă. Așadar, ediția cu numărul 104 a Marii Bucle va debuta cu un contratimp individual de 13km ce l-ar putea ajuta pe Tony Martin să îmbrace tricoul galben chiar în Germania. Este pentru a patra oară când nemții vor găzdui startul Turului Franței, după Koln (1965), Frankfurt / Main (1980) și Berlinul de Vest (1987).

Tom Boonen nu va mai participa în Turul San Luis

”Din cauza căzăturii (din Turul Abu Dhabi) voi începe sezonul mai târziu decât trebuia, în Turul Valenciei. Am pierdut foarte mult timp în procesul de recuperare și, împreună cu echipa, am decis că ar trebui să continui antrenamentele și să mai amânăm puțin debutul într-o cursă oficială”, spune Boonen. Accidentul la care face referire cvadruplul învingător din Paris-Roubaix a avut loc toamna trecută, în a doua etapă a Turului Abu Dhabi, chiar ultima cursă a anului pentru belgian.

Torku Sekerspor rămâne fără sponsor pentru 2016

Cea mai cunoscută echipă turcească a rămas, în mod neașteptat, fără sponsor la începutul acestei luni. O petiție ce solicită ajutorul din partea guvernului turc pentru finanțarea echipei a fost lansată în mediul online, iar un fan al formației continentale a creat o pagină pe GoFundMe.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.