Roti pe Gheata

Roți pe Gheață, concursul de cross-country organizat și în acest an de CCE IașiBike în pădurea Ciric din Iași, ajunge la a 5-a ediție. Pe 13 februarie, traseul deja clasic vă așteaptă să vă testați din nou abilitățile pe Tunelul lui Giany sau să admirați măreția înghețată a lacului Veneția.

Roti pe Gheata 4

Concursul se desfășoară pe un singur traseu, urmând că numărul de ture să diferențieze categoria de participare. După o porțiune de departajare pe malul lacului, concurenții vor efectua turele propriu-zise. O tură are 4,5 km, iar diferența de nivel este de 50 metri/tură.

Taxa de participare este unică, în valoare de 40 lei. Înscrierile se fac doar online, folosind formularul de înscriere, și vor fi validate în urmă achitării taxei de participare.

Roti pe Gheata 3

Startul concursului ieșean se va da la ora 10:00, iar premiile vor fi acordate pentru fiecare categorie de participare, pentru locurile 1, 2 și 3, și vor consta în diplome, medalii și produse oferite de sponsori. Premierea va avea loc la scurt timp după terminarea cursei.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul concursului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.