S51R

Ochelarii de soare S51R de la Shimano fac parte dintr-o gamă mai largă, ce mai include alte peste 10 modele. De-a lungul proiectării și producției noilor ochelari, compania japoneză și-a concentrat resursele în găsirea unui design cât mai simplu și a unor lentile cât mai performante.

S51R paduri

Rezultatul acestei munci este o pereche de ochelari de soare foarte ușoară, cu o ramă construită dintr-un material foarte puternic și rezistent, numit Grillamid TR90. Aceasta vine însoțită de pernuțe de nas foarte confortabile și care pot fi reglate în funcție de preferințele și caracteristicile anatomice ale utilizatorului.

lentile

Lentilele din policarbonat sunt proiectate pentru a putea ”supraviețui” unor impacturi dure și pentru a nu-și modifica proprietățile la temperaturi foarte mari sau foarte scăzute. În plus, aceste lentile polarizate au protecție UV400, sunt rezistente la zgârieturi și eficiente chiar și dacă este ceață.

rama

O altă caracteristică importantă pentru un ciclist și pe care o bifează S51R este aceea a interschimbabilității lentilelor. Pentru cei care nu pot pedala fără ochelarii de vedere, e important de menționat că S51R sunt compatibili cu rama RX, ce permite montarea lentilelor de vedere înaintea lentilelor de soare.

ansamblu

Acest model de ochelari de soare de la Shimano poate fi achiziționat pentru aproximativ 70 euro.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.