Trittrausch

Dacă ești cumva un norocos posesor al unui set de roți Lightweight sau a bicicletei de 5,8kg Lightweight Urgestalt, s-ar putea să vrei neapărat să le asortezi cu echipamentul proaspăt lansat de compania germană, ce include toate articolele necesare unui ciclist pe bicicletă.

Indubitabil, acest echipament nu este tocmai cel mai ieftin. Tricoul pentru bărbați, denumit Rauschbegleiter, are un preț de 156 euro, în timp ce modelul pentru fete, Bezwirnbar, este și mai scump, cu un preț ce trece de 170 euro. Ambele tricouri sunt concepute pentru a fi purtate în zilele toride de vară, pe spate având porțiuni de plasă ce permit o mai bună circulație a aerului.

tricou Rauschbegleiter

Pantalonii scurți din noua linie de echipament sunt și mai scumpi decât tricourile, Trittrausch, modelul pentru bărbați, putând fi achiziționat pentru 262 euro. Fernverführung, varianta fără bretele adresată fetelor, are un preț de 235 euro. Pentru acești bani, vei primi o pereche de pantaloni cu bazon Elastic Interface, despre care cei de la Lightweight spun că este foarte confortabil chiar și la drum lung.

Lightweight echipament

Linia de echipament mai include vesta de protecție împotriva vântului Lastlos, dar și o serie de tricouri casual. Potrivit companiei germane, cercetările ce au culminat cu producția acestor echipamente au durat peste doi ani, timp în care cicliștii ce le-au testat au parcurs peste 32.000km.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.