Ryan Nyquist va pedala în competiții de mountain biking în acest an
Ryan Nyquist

Multiplu medaliat la concursuri precum Dew Tour, X-Games sau Red Bull, Ryan Nyquist a devenit o adevărată legendă în sporturile extreme, iar la 37 de ani nu pare a se gândi la o retragere, ci mai degrabă la noi motivații și orizonturi.

În ultimii ani, americanul a câștigat concursul de dirt jump Red Bull Dreamline, a lăsat o impresie bună în Dew Tour, iar în 2015 a obținut un respectabil loc 5 la Austin X-Games. De anul trecut, Nyquist a început să dea târcoale și concursurilor de dirt jump pe MTB, iar în acest sezon s-a hotărât să adauge și astfel de competiții în calendarul său.

”În ultimii 20 de ani am pedalat și concurat în BMX, și fac acest lucru și acum cu aceeași plăcere ca la început. Însă, pentru mine, competiția a fost întotdeauna despre depășirea propriilor limite pentru a atinge noi țeluri, iar mountain bikingul este o altă cale de a mă testa, o nouă provocare și o nouă metodă de a progresa”, a declarat Ryan Nyquist.

Riderul din California a concurat în X-Games încă de la vârsta de 18 ani, iar cei de la Haro Bikes îi sunt alături de mai bine de 20 de ani.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.